Onze bieren

Muurken Blond

Blond, smaakvol, pittig, maar met 7% alcohol en 14 graden plato geen echt zwaar bier...

Fruitig en kruidig, en toch zijn er geen kruiden toegevoegd. Het Muurken haalt zijn smaak en aroma louter en alleen uit de unieke combinatie van mouten, hoppevariëteiten en gist.

Ongefilterd en hergist op fles behoudt dit bier het artisanale karakter van twintig jaar experimenteren in de garage. 't Giesbaargs muurken is alleen verkrijgbaar in flesjes van 33 cl.

Muurken Bruin

... is een bruin ongefilterd bier van 7° sterk. Het is een bier van hoge gisting met nagisting op fles. De volmondige smaak van de donkere mouten zorgt voor een uitgesproken zoethouttoets en de mengeling van drie hoppesoorten maakt van het bruin Muurken een kuitenbijter voor in de donkere dagen, de veldrijdersvariant van de Muur van Geraardsbergen.

Ressorken

Terwijl het Muurken Blond en Muurken Bruin op grote oplage wordt gebrouwen bij De Proefbrouwerij, brouwen we het Ressorken helemaal zelf in onze eigen installatie van 2 hl.

Het bier is gecreëerd voor het jeugdhuis de Ressort van Geraardsbergen. Het is een volmondig zoetig donkerblond bier van amper 6° alc.

Helleput

Dit bier wordt exclusief gebrouwen voor het Wereldcafé in Leuven en stroomt ook uit de eigen ketel.

Muurken IPA

Dit bier komt uit de eigen ketels en werd in wereldpremière geschonken op Zythos 2018. Het is een collaboration brew met de Texaanse huisbrouwer Richard Collett. Vier hoppen wordt op verschillende momenten ingezet, zowel tijdens het koken, als late hopping en als dry hopping. Het maakt van het bier een bitter, maar tegelijk kruidig bier. Een bommetje !

©2016 Bedrijf. Arena 255, Amsterdam, 1213 NW
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin